Verhuizing

Binnenlandse verhuizingen
Vrachtwagen + 2 verhuizers = 80€ / uur
Ladderlift = 70€ eenmalig te betalen

Buitenlandse verhuizingen
Vrachtwagen ( 50m³ - klasse 3) + 2 verhuizers

Tot 1500 km (enkel) = 3000 € + btw

Tot 2000 km (enkel) = 3500 € + btw

Tot 2500 km (enkel) = 4000 € + btw

Verhuizingen maken wij met en/of zonder lift, op de vraag van de klant. Vanuit onze kennis van professionele meubeltransporteurs kunnen wij u een verhuis aanbieden tegen zeer gunstige tarieven.

Wat houdt dit in?

Vooraleerst hebt u recht op een patroonchauffeur : deze persoon heeft een jarenlange ervaring op het vlak van meubeltransport en verhuizingen Hij regelt niet alleen uw verhuis, maar zal eveneens door zijn kennis uw grootste waarborg zijn tegen eventuele schade. Eveneens vragen wij, in tegenstelling tot sommige andere bedrijven, geen meerprijs voor weekendwerk. Waar vele verhuisfirma's werken met losse medewerkers of part-time werkkrachten, werken wij met full-time mensen die 6 dagen op 7 met niets anders dan meubeltransport bezig zijn en dus een extra garantie voor U zijn !

Ook voor internationale verhuizingen bent u bij ons aan het juiste adres. Daarin hebben wij zeer goede referenties, met name > Frankrijk, Spanje en Portugal. We bieden u steeds een zeer gunstige prijs aan en met een zelfde formule zoals onze binnenlandse verhuizingen verlopen met als enig verschilpunt dat het prijsbestek wordt gemaakt in functie van de afstand en het volume.

Liftservice

Onze liftservice bieden wij u tegen voordelige prijzen aan, eveneens kan U zelf beschikken over de mogelijkheid van al dan niet gebruik te maken van een extra werkkracht of zelf beroep te doen op vrienden/ kenissen, hoewel we voor een veilig en vlot verloop wel de 1ste optie blijven aanraden.

(voor opdrachten buiten een straal van 30 km rondom Mechelen is er wel een forfaitaire toeslag van 15 € voorzien )

* Eveneens bieden we sinds kort onze klanten een nieuwe extra dienst aan, namelijk om gedurende een periode van maximaal 4 dagen hun materiaal te stockeren, (zie stockage) wat u de mogelijkheid bied om sommige zaken nog rustig op orde te zetten. Indien U van deze dienst gebruik wenst te maken, gelieve persoonlijk (zie contact) met ons contact op te nemen